Копія Чудесно відновленого образу на парафії всіх Святих Українського народу м. Львова

З 18 березня до 7 квітня на парафії Усіх Святих Українського народу буде виставлена копія Чудесно відновленого образу з Глинян. На копії є вмонтовані частинки оригінального образу з Глинян. Виставлення ікони відбувається на хрестопоклонну неділю, коли Церква вшановує Господній хрест. Відновленням Глинянського розпяття Господь  в особливіший спосіб звертає увагу на хрест. Хрест є символом Господніх терпіння, страждань і відкуплення.

Терпіння є часом духовного ліку. За словами апостола Павла, воно є умертвленням старого Адама в грісі і народженням нового Адама в благодаті. Відновлене розп‘яття є образом Христових страждань, який покликаний підтримати нас у наших терпіннях.

Серед святих української землі, ім‘я яких носить парафія найбільше є саме мучеників, які терпіли муки за Христа. Мучеництво в Церкві є одним із ключових моментів її буття. За словами Климента Александрійського: «Христос був розп‘ятий на хресті не для задоволення Церкви, а для її поступання Його мученицьким слідом; вони об‘єднані в часі, у Дусі та в Божому Слові для відданого служіння і самопожертви».

Адреса парафії Всіх Святих Українського Народу :
м.Львів, 79021, Україна
вул. С.Петлюри, 32

телефони:
+38 032 292-24-50 (захристія)

веб-сторінка: www.allsaints.lviv.ua

Паломницький центр