Різниця чудесного відновлення ікони

Щиросердечно вітаємо Вас із празником Рождества Христового. Хочемо побажати Вам, щоб новонароджений Христос благословив Ваш дім та усіх хто живе у ньому. Нехай у Вашому домі перебуває завжди мир та любов.

Ми дякуємо Богові за рік, що проминув, та за все те добро, що Він нам подарував. В своїх молитвах ми просимо про мир, здоров’я та духовну силу, внутрішню радість у Ваших серцях. Сміливо прямуймо  в 2013 році шляхом духовного життя і на цьому шляху супроводжуймо, підтримуймо, втішаймо та підбадьорюймо один одного.

 

Ласкаво запрошуємо Вас здійснити паломництво до Глинянського Чудотворного образу Розп’яття Ісуса Христа. Бо саме у Різдвяний час, в Надвечірня Різдва Христового 6 січня 1936 року, в храмі Успення Пресвятої Богородиці сталося чудесне оновлення запрестольного образу Розп’яття. І тому, в цих днях, у нас відбуваються особливі святкування та молитви перед чудотворною іконою.

Цього року наші святкування 77 річниці з часу оновлення ікони Розп’яття Ісуса Христа розпочнуться у неділю 6 січня 2013 року Божого нічним чуванням, а саме:

21:00 – Молебень до Чудесновідновленого образу Розп’яття Христового.

21:30 – Чин малого освячення води та молитви на оздоровлення.

22:00 – Велике Повечір’я із Литією

23:00 – Божественна Літургія св. Василія Великого

01:00 – Різдвяний Вертеп, спільна просфора та коляда.

Паломницький центр