Спільнота “Жінки Мироносиці” у ЗАРВАНИЦІ

Ще не чувано ніколи,

Щоб ВОНА не помогла…

Зі словами надії до Пресвятої Богородиці спільнота “Жінки Мироносиці” вирушила в паломництво до Марійського духовного центру у Зарваниці. Духовний супровід очолив духівник спільноти о. Андрій Станішевський.

Паломництво починається від порогу рідного дому до святого місця і … закінчується тим самим рідним порогом. Слідуючи даній істині, ми провели свій шлях у молитвах, розважанні на вервиці, духовних піснеспівах. Протягом свого перебування на благословенній ЗЕМЛІ  піднесли свої молитви до Господа та Пресвятої Богородиці у наміреннях спільноти, успішної реставрації храму Успіння Пресвятої Богородиці, в особистих наміреннях та всіх тих, хто просив про молитву.

Перебуваючи у паломницькому місці, стаєш особливо чутливим до кожного промовленого слова. Почали ми зі слухання Божого слова на Святій Літургії. Пізнавальною та цікавою були розповіді священників, які служать в Зарваниці: о. Януарія та о. Дмитра. Ми пройшлися стежками Марійського центру: побували у парафіяльному храмі с. Зарваниця,  в малій Базилиці, хатині Пресвятої Богородиці, Новому Єрусалимі, на Хресній Дорозі.

Важко передати словами емоції, відчуття від перебування у цьому благодатному місці. Дякуємо Господу Богу  і Богородиці за отримані ласки і вислухані молитви.

 

Зарваницьку Матір Божу

Ми благаєм всі

Хай вам завжди помагає

У вашому житті…

 

Паломницький центр