Паломники зі Львова

26 квітня 2015 р.Б.  сестра Агафія  організувала паломництво до чудотворного образу Розп’яття Ісуса Христа у храм Успення Пресвятої Богородиці. Прочани зі Львова також відвідали храм святого Миколая Чудотворця у  м. Глиняни.  Молитва батьків та дітей  була наповнена любов’ю до Розп’ятого Христа.

Відгук про поїздку

Поїздка до Глинян

     26 травня діти і батьки катехетичної школи при церкві святого Архистратига Михаїла у м. Львові здійснили паломництво до чудотворного образу Розп’яття Ісуса Христа  у м. Глиняни. Цей образ знаходиться в церкві –   історичній пам’ятці  ХVI ст.

Парох цього храму – о. Андрій дуже привітно нас зустрів. Ми почули дуже цікаве і глибоке слово отця про історію цього храму та сенс терпіння у нашому житті. Отець  у своїй розповіді зацитував слова відомого св’ятого –  Ісаака Сирійського, які залишили слід у наших душах: “Страждання – це посудина в яку Бог вливає свою благодать.”

     Також ми мали змогу помолитися та прикластися до чудотворного образу Розп’яття Ісуса Христа, отець уділив нам благословення та мировання. Кожен з нас відчував у своєму серці бажання якнайдовше залишитися в цьому св’ятому храмі. Ми відчували велику любов розп’ятого за нас Христа, Його особливу присутність у цьому місці, спокій та радість. Благодать Божа притягує людські душі і хоче обдарувати їх великою любов’ю. Саме таким благодатним місцем, у яке хочеться повертатися знову  і знову є церква у м. Глиняни.

Наталія Сорочинська

20150426_203056-qpr

Паломницький центр