Ще одна весела і цікава зустріч молоді

25 жовтня 2015 р. Б відбулась наша цікава зустріч молоді. Сьогодні ми знову грали у веселі і захопливі ігри, танцювали, чаювали і смакували печивом та цукерками. Також ми переглянули цікавий короткометражний фільм під назвою “Християнин”. Дуже цікава фраза прозвучала у цьому фільмі: “Світ наповнений світлом, але люди обирають темряву”. І якщо над цим задуматись, то в більшості випадків воно і справді так є. (Якщо хочете переглянути цей фільм, скопіюйте це посилання – https://vk.com/video-63544352_171128509 або знайдіть оригінал за назвою Короткометражный фильм “Христианин (The Christian)” 2010 року). Тому давайте прямувати лише за світлом, будьмо ближче до Бога, молімося, читаймо Святе Письмо і будьмо хорошими людьми.

В кінці нашої зустрічі ми, як завжди, запалили свічки, подякували Богу за всі Його ласки та роздумували над тим, що таке відповідальність.

Нагадуємо, що зустрічі молоді відбуваються кожної суботи о 18.30 для молоді віком від 14  років, а також для студентів і старшої молоді.

 

Будьмо ближче до Бога у цікавий та веселий спосіб.

 

 

Паломницький центр