Паломництво дитячо-молодіжного хору прафії св. Миколая (м. Глиняни)

Ура! Приїхав автобус !)))

Саме такими запальними вигуками розпочався сьогодні день у дітлахів, учасників дитячо-молодіжного хору церкви св. Миколая. 

30 листопада 2016 року 32 дзвінкі голосочки здійснили паломництво до Крехівського монастиря, Жовківського замку та церкви Серця Христового, наповнюючи своїм драйвовим настроєм та мелодійним співом місця паломницької подорожі. Ми молилися у м. Жовква (храм Серця Христового), а також у Крехівському монастирі Св. Миколая отців Василіян,  в якому відспівали молебень до Пресвятоі Богородиці із нашим отцем Миколаєм Добруцьким та декілька  пісень зі свого репертуару. Цікаві розповіді монаха екскурсовода, щира молитва, похід до святого джерела зимовим лісом, екскурсія історичними місцями м. Жовкви, гарячий чай з лимоном на свіжому повітрі, цікаві розповіді нашого рідного екскурсовода – отця Миколая, супер класний автобус з хорошим водієм зробили сьогоднішній день цікавим, драйвовим і незабутнім. Незважаючи на сьогоднішній не зовсім теплий день, ми повернулись у своє рідне місто повні позитивних емоцій і незабутніх вражень.

Щиро дякуємо Господу Богу та нашому отцю Миколаю Добруцькому – основному організатору, також отцю Андрію Лукачику за організацію чудової подорожі.

Людмила Хомік (диригент хору), Галина Багрій

 

 

 

Паломницький центр